<< Terug naar cases overzicht

CASE - Stoelmassage

''Nieuwe energie na een stoelmassage''


Vernieuwend

Het is belangrijk om regelmatig een pauze te nemen. Wij noemen stoelmassage Renewal Massage: Massage voor nieuwe energie!

Persoonlijk

Praktische aanpak voor toenemende werkdruk: vanuit de stoel geeft de masseur direct informatie over hoe je slim om kan gaan met je energie.

Effectief

Fysieke en stressklachten worden opgespoord, zodat vroegtijdig kan worden ingegrepen om erger te voorkomen.

Veronique over haar ervaringen met HC Health

Vaak zit ik lang achter mijn bureau te werken en heb daarom behoefte om tussendoor te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Ik ben blij wanneer de stoelmasseur langskomt. Hij zorgt ervoor dat mijn spieren losgemaakt worden en dat ik mij kan ontspannen.

Naast dat ik mij ontspan, weet ik ook zeker dat het preventief werkt tegen klachten. Zo heb ik het advies gekregen om beter op mijn werkhouding te letten en mijn ellebogen tijdens beeldschermwerk goed te ondersteunen.

Ik voel mij altijd heerlijk ontspannen na een massage. Ik kan weer met nieuwe energie aan de slag.

Sascha over haar werk als stoelmasseur bij HC Health

Ik zie dat mensen vaak lang en in dezelfde houding achter hun beeldscherm zitten. Dat geeft spanning in de nek, schouders en de arm waarmee gemuisd wordt. Je krijgt hierdoor niet alleen klachten, het is ook niet goed voor de doorbloeding van je lijf.

Wist je dat een betere doorbloeding de hersenactiviteit stimuleert?

Daarom geef ik in 10 minuten een stevige stoelmassages om spieren te ontspannen en de doorbloeding te stimuleren. Een stoelmassage is eigenlijk een Renewal Point. Weer met nieuwe energie aan de slag.

Omdat ik met mijn stoel langs de werkplekken kom, kan ik ter plaatse advies geven. Heel vaak heeft dat te maken met werkhouding, maar soms stuur ik ze ook door naar de fysiotherapeut. Voorkomen is beter dan genezen!

Dennis over zijn ervaringen met HC Health

De werknemer die lekker in zijn vel zit, is gemotiveerd en presteert daardoor meer. Maak van je werknemer je fan!

Daarvoor is het nodig om de juiste aandacht te geven. Aandacht voor de gezondheid en vitaliteit van werknemers werkt niet alleen motiverend, het heeft ook een preventieve werking en een positieve invloed op het ziekteverzuim.

Tijdens de massages worden fysieke en mentale klachten op tijd herkend. We kunnen vroegtijdig ingrijpen om erger te voorkomen. Bijvoorbeeld door werknemers door te sturen naar de fysiotherapeut of fitness – faciliteit van HC Health.

De masseurs van HC Health kennen onze werknemers. Zij hebben kennis van klachten en reageren alert hierop. Onze werknemers hebben een goede band met de masseurs, dat maakt het opvolgen van de adviezen ook makkelijker.