Ebook 7 Gezonde Werkgewoontes

Gratis e-book

Minder werkstress binnen jouw organisatie met deze werkgewoontes

”Vitale en gemotiveerde medewerkers met gezonde werkgewoontes verzuimen minder, hebben meer plezier en presteren beter.”

Bekijk een preview van het e-book en ontdek 3 van de 7 gezonde werkgewoontes

HC Health biedt jou dit complete handboek over vitaliteit. Je krijgt praktische tips over hoe medewerkers energieker, gelukkiger en productiever kunnen zijn in hun werk.

Van het reguleren van emoties tot oefeningen om meer te bewegen op je werk. Download het gratis e-book en lees alle 7 gezonde werkgewoontes om werkstress binnen jouw bedrijf terug te dringen.

Van de schrijver 

“We zien bij organisaties nog te vaak dat vitaliteit ‘erbij’ wordt gedaan. En dat in een schaarse arbeidsmarkt, vergrijzing en snel veranderende organisaties. 

Met dit e-book laten we zien hoe je een integraal beleid neerzet én presenteren we de laatste trends.”Dit e-book is dé gids voor een optimale werk- en leefstijl. Het helpt medewerkers op een duurzame manier verbeteringen te realiseren in hun geluk, energie en productiviteit”

Rogier van Hoorn

Rogier van Hoorn

Mede-oprichter HC Health

Gezonde werkgewoonte 1

GEZONDE WERKGEWOONTE 1

Zó blijf je in beweging. zelfs op je werkplek

Wist je dat een lunchwandeling het deel van je brein activeert dat stress tegengaat? Krijg nog 3 praktische oefeningen om stress tegen te gaan. 

GEZONDE WERKGEWOONTE 3

Stress? Zo zoek je het op en houd je de controle

Je krijgt mentale kracht door kortdurende stress op te zoeken. In dit hoofdstuk leggen we je uit hoe je jezelf kunt uitdagen.

GEZONDE WERKGEWOONTE 6

Op deze manier reguleer je jouw emoties

Het kunnen managen van negatieve emoties is een absolute ‘must’. Hierdoor kun je beter presteren onder druk. We leggen je uit hoe het werkt.

Relevant voor je netwerk?

Deel via Facebook, Twitter of LinkedIn

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dit e-book is geschreven door Rogier van HC Health

Elke organisatie heeft te maken met vergrijzing, ontgroening én markten die sneller in beweging zijn. Het is daarom belangrijker dan ooit om te beschikken over medewerkers in topvorm.

HC Health helpt jouw organisatie hierbij. Samen creëren we een omgeving met bevlogen en energieke medewerkers. Want vitale en gemotiveerde medewerkers verzuimen minder, hebben meer plezier en presteren beter. Organisaties in topvorm noemen we dat

Gezonde Werkgewoontes illustratie
Ebook 7 Gezonde Werkgewoontes

Minder werkstress binnen jouw organisatie?

Download het e-book

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?