Download het e-book

Voorkom burn-outs in jouw organisatie

In tijden van Corona

Een praktische handleiding voor
HR-professionals

Het belang van stress en
burn-out preventie

Ervaar jij ook dat stress en burn-outs groeiende problemen zijn in jouw organisatie? Dan ben je niet de enige. Volgens een nieuw onderzoek van Nationaal Centrum Preventie Stress en Burn-Out (NCPSB) is het aantal ‘verborgen burn-outs’ in verband met de Coronacrisis toegenomen tot vier miljoen!

Stel je eens voor dat jouw medewerkers ondanks de Coronacrisis juist schitteren in plaats van bezwijken aan te veel stress. Met dit e-book zet je de eerste stap! Je leert over het ontwikkelen van een strategisch vitaliteitsbeleid, vitaal leidinggeven en hoe jouw medewerkers effectief kunnen presteren volgens een wetenschappelijk onderbouwde methode.

Van de schrijver 

“Minder stress en burn-outs begint met het begrijpen van de belangrijkste triggers binnen jouw organisatie. Met behulp van dit e-book achterhaal je de oorzaken en ontdek je praktische punten waarmee je direct binnen jouw organisatie aan de slag kan. Zo werken we samen aan meer werkgeluk én productiviteit!

Edwin van Scheer

Edwin van Scheer

Expert burn-out preventie
bij HC Health

Beleidsvorming burn-out preventie

HOOFDSTUK 1

Een vitaliteitsbeleid in 3 eenvoudige stappen

Bekijk de 3-staps aanpak waarmee jij een onderbouwd én gedegen vitaliteitsbeleid kunt maken dat wordt gedragen door jouw organisatie.

HOOFDSTUK 2

Burn-out preventie voor leidinggevende

Ontdek hoe leidinggevenden een werkcontext kunnen creëren waarin medewerkers met een positieve manier omgaan met stress.

HOOFDSTUK 3

Presteren met een effectief energiemodel

Leer de effectieve én wetenschappelijk onderbouwde methode om stress aan te pakken bij jouw medewerkers.

Relevant voor je netwerk?

Deel via Facebook, Twitter of LinkedIn

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Dit e-book is ontwikkeld door HC Health

Elke organisatie heeft te maken met vergrijzing én ontgroening. Het is daarom belangrijker dan ooit om te beschikken over medewerkers in topvorm.

HC Health helpt jouw organisatie hierbij. Samen creëren we een omgeving met bevlogen en energieke medewerkers. Want vitale medewerkers verzuimen minder, hebben meer werkplezier en presteren beter.

Download het e-book

Voorkom burn-outs in jouw organisatie

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?