HC Health is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd!

Rick Van der Zwan

Rick Van der Zwan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

HC Health is sinds 24 september 2019 officieel gecertificeerd voor de normen ISO/IEC 27001:2017 en NEN 7510-1: 2017. Niettemin is de audit door de erkende audit instelling Kiwa uitgevoerd.

De beste versie van jezelf
Duurzame inzetbaarheid medewerkers

HC Health voldoet hiermee aan de hoogste nationale en internationale standaarden rondom informatiebeveiliging in de zorg. Als gevolg van de invoering van de AVG is het belangrijker geworden voor organisaties om de informatiebeveiliging op orde hebben. Daarom zijn we heel blij met het resultaat. Doordat onze opdrachtgevers en cliënten hierdoor nog meer zekerheid hebben. Kortom, medische en persoonsgebonden data zijn bij ons in goede handen.

HC Health zal zich ook de komende jaren samen het haar leveranciers en klanten continu blijven ontwikkelen. Daardoor blijven wij voorlopen op het gebied van informatiebeveiliging.

Bij vragen over deze certificering en/of privacy en informatiebeveiliging gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met onze Security Officer, Amber Wolters via [email protected] of 020 226 31 59.

NEN 7510
NEN 7510 certificaat
ISO 27001 certificaat

Beide certificaten zijn inzichtelijk door op bovenstaande afbeeldingen te klikken.

Gezond thuiswerken,
hét online platform voor vitaal thuiswerkend Nederland.

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules. 

Altijd op de hoogte.
Schrijf je in voor de vitaliteitsupdate.

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?