image/svg+xml

Visie HC Health
Hoe ziet ons leven er uit in 2024?

Wij hebben de ambitie 1 miljoen mensen te ondersteunen in het nemen van hun regie in hun gezondheid en wellbeing. Benieuwd hoe we dat gaan realiseren? Open het luisterboek en waan jezelf een dag in de toekomst (en die van HC Health).

Twee bedrijven met een gezamenlijke missie

In 2022 opereren we vanuit twee aparte bedrijven. Ons digitale platform ken je als HelloYou. Dienstverlening zoals fysiotherapie en coaching bieden we aan vanuit HC Health. Samen geloven we dat vitale medewerkers de wereld in beweging brengen.

Rogier & Sander
Medewerkers die goed in hun vel zitten zorgen beter voor zichzelf, hun collega’s en de organisatie waarvoor ze werken. Daarom hebben wij de ambitie 1 miljoen mensen te ondersteunen expert te worden op het gebied van hun eigen gezondheid en wellbeing.
Rogier & Sander
Directeuren - HC Health

HelloYou, hét wellbeing-platform voor vitale medewerkers


Vanuit ons digitale platform bieden we een breed scala aan e-learning modules. Van werkplekadvies tot het optimaliseren van de energiebalans; medewerkers krijgen een gepersonaliseerde learning journey die relevant is voor elke levensfase.

Dienstenbedrijf

Compleet aanbod per medewerkers

Onze klanten betalen een vaste fee per jaar per aangesloten medewerker van gemiddeld 12 euro per medewerker per jaar. Ze betalen 1 tarief voor het gebruik voor alle tegels en content inclusief inlog en mobiele applicatie. Daarnaast wordt er afgerekend per gebruiker. De klanten leveren met de vaste fee minimaal 30K en gemiddeld 50K per jaar op.

<b>Compleet</b> aanbod per medewerkers
Partners

Samenwerkingen

We bieden ook content ((e-)learnings, workouts) en diensten van aansprekende externe partners waarbij wij provisie ontvangen.

De content en het platform kunnen we snel en flexibel aanpassen op de wensen van de klant. We bieden onze klanten een standaard en een premium model aan waarbij er specifiek maatwerk verricht wordt.

<H2>Samenwerkingen</H2>
Webshop

Eenvoudig aankopen doen

In de webshop bieden we (blended)e-learnings (journeys), events, voedingssupplementen en benodigdheden voor gezond werken zoals meubilair, ergonomische hulpmiddelen, maar ook beweeg en fysiohulpmiddelen.

Onze eindgebruikers kunnen sportieve en hippe HelloYou shirts en shorts online bestellen. De kledinglijn is exclusief en een enorme hit. Het zorgt ervoor dat de medewerkers van de klanten bij de HelloYou tribe willen horen. Onze klanten kiezen zelf welk aanbod in de webshop openbaar is voor de medewerker.

Ons loyaliteitssysteem met points en badges is gekoppeld aan beloningen die op de webshop worden besteld.

<b>Eenvoudig</b> aankopen doen

Missie gedreven

We zijn trots op wat we met elkaar bereiken. In 2024 willen we 1 miljoen mensen ondersteunen regie te nemen in hun gezondheid en wellbeing. Dat gaan we realiseren bij de medewerkers van onze klanten, maar zeker ook binnen onze eigen teams.

Een grote familie - Van fysio’s to programmeurs; we gaan om met elkaar als familie. Wat ons verbindt, is een de gezamenlijke missie.

We investeren 1% van de omzet in leefstijlprogramma’s - Ieder mens heeft het recht om expert te zijn over z'n eigen gezondheid. Daarom investeren we 1% van de omzet aan leefstijlprogramma's voor jongeren en kwetsbare groepen in de samenleving.

Medewerkers worden actief ondersteund in hun groei - Iedereen heeft een groeipad en wordt ondersteund in professionele en persoonlijke groei. Aan het einde van de werkdag ga je energiek naar huis.

Exponentiële groeiambitie


We pakken onze expertrol als het gaat om vitaliteit. Vanwege Corona is duidelijk geworden dat ‘thuiswerken’, naast gewoon werken op kantoor, een blijvertje is. Daarmee is in navolging van de US, ook voor Europese bedrijven evident dat Corporate Wellness platformen de toekomst zijn. Op deze golf is HelloYou de afgelopen 3 jaren exponentieel gegroeid.

Groeiambitie

Gedragsverandering is aantoonbaar effectief

In de markt staan we bekend om onze effectieve en meetbare aanpak wat betreft gedragsverandering. De medewerkers van HC Health gebruiken een effectieve methodiek dat perfect ondersteund wordt vanuit het platform. Wetenschappelijk onderzoek i.s.m. universiteiten laat zien wat we al lang weten; duurzaam gedragsverandering wordt gerealiseerd bij 9 van de 10 deelnemers.

<b>Gedragsverandering</b> is aantoonbaar effectief
Groeiambitie

Optimale activatie van eindgebruikers zorgt voor een hoog gebruik

Het HelloYou platform en het livelong leren d.m.v. oa de ‘journeys’ van dagelijks 15 min is onderdeel geworden van de dagelijkse gewoontes van de gebruiker. De gebruiker zorgt door het delen van het platform voor een verdere verspreiding hiervan binnen de organisaties. We bereiken met de ‘top of the bill’ activatie en communicatie 75% van de medewerkers van onze klanten. Onze experts zijn gepresenteerd als echte sterren. Met het HelloYou Platform leveren we een bewezen effectieve activatie en vitaliteitprogramma die we zowel generiek als op maat maken voor grote klanten.

<b>Optimale activatie</b> van eindgebruikers zorgt voor een hoog gebruik
Groeiambitie

Health & Wellbeing platform is compleet integraal

Door de inzet van het platform voldoet de werkgever aan arboverplichtingen PMO en informatie en controleplicht. Vanuit deze verplichtingen bieden we als upsell aanvullende diensten. In Nederland werken de grote HC Health corporate klanten met ons vitaliteit platform als leidend platform. Zelf en via externe partners bieden we een HR-dashboard, journeys en een complete stepped care vitaliteitsoplossing voor leidinggevenden, Health managers en medewerkers incl. financiële stabiliteit en voeding.

<b>Health & Wellbeing platform</b> is compleet integraal
Groeiambitie

Expertrolzorgt ervoor dat potentiële klanten ons benaderen

We zijn wereldberoemd bij onze doelgroep. We verbinden de Health managers van de internationale grote organisaties dmv het aanbod van expertsessies. Binnen ons HelloYou forum faciliteren we communicatie tussen deze Health managers.

<b>Expertrol</b>zorgt ervoor dat potentiële klanten ons benaderen
Groeiambitie

Privacy en data-security expert

We voldoen aan de strengste privacy en data-security wetgevings eisen voor Europese internationale financiële organisatie en hebben hiermee een concurrentievoordeel t.o.v. concurrenten uit de US. We zijn in financieel zakelijke dienstverlening in Nederland en Scandinavië de grootste speler.

<b>Privacy</b> en data-security expert

Internationale focus en sterk in financiële sector


We breiden ons team uit om door te groeien, ook buiten Nederland. Met onze internationale ambities versterken we onze positie binnen de financiële sector. We mikken op marktleiderschap in Nederland en Scandinavië.

Sterk in de financiële sector
Iedere HR Health manager van 1000+ bedrijven in de financieel zakelijke dienstverlening kent HelloYou en ziet ons als de expert op het gebied van vitaliteit.

We bedienen Nederland en Scandinavië
Zowel HC Health als HelloYou werken graag voor Nederlandse bedrijven waar Engels de voertaal is. Hierbij inspireert ons digitale platform medewerkers in Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Een meertalig aanbod en team
We investeren in meertalige e-learnings, marketing en communicatie. Ons team is net zo internationaal georiënteerd als de klanten die we bedienen.

Neem contact met ons op