image/svg+xml

Internationale dag van de Fysiotherapeut

Suzanna Ruff - Marketing assistent bij HC Health

Dinsdag 8 september, de internationale dag van de Fysiotherapeut. Op deze dag eren wij wereldwijd alle fysiotherapeuten, De harde zwoegers van de behandeltafels tot de stoelmassages. Zij die dag in dag uit zorgen voor een verbeterde fysieke gesteldheid. Maar ook het leven verbeteren op verschillende facetten. Als geduldige welke luistert naar de klachten van patiënten. Daarnaast zijn ze constant bezig zijn met het verlichten of elimineren van kwalen, blessures en gewrichtspijn. 

In het specifieke zijn wij ongelooflijk trots op onze fysiotherapeuten! Zij staan dag in dag uit klaar voor tientallen patiënten van onze klanten, denk aan o.a. ABN AMRO, Van Lanschot Kempen en meer. Aan alle fysiotherapeuten, bedankt!

7 Gezonde werkgewoontes die medewerkers laten schitteren

In dit gratis e-book voor HR-professionals vind je praktische tips over hoe medewerkers energieker, gelukkiger en productiever kunnen zijn in hun werk.

<H2 style="color:#ffffff">7 Gezonde werkgewoontes die medewerkers laten schitteren</H2>

Hoe gaan onze fysiotherapeuten te werk

HelloFysio is een preventieve opslossing voor fysiek verzuim bij grote bedrijven in Nederland. Via verschillende modules kunnen fysieke klachten verholpen worden.

Ten eerste gaan medewerkers van onze klanten zelf aan de slag in de online kennisbank. Komen zij er zelfstandig niet uit, dan begint de dag van de fysiotherapeut. Vervolgens kan er dan beroep worden gedaan op een online consult. Waarna onze gecertificeerde fysiotherapeuten verscheidene oefeningen klaarzetten in de mobiele HelloFysio App. 

Soms is een online consult niet de oplossing en is fysiek contact gewenst. Als laatste kan er dan een face-to-face afspraak gemaakt worden met een van onze fysiotherapeuten. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf fysiotherapie op maat te leveren.

Online fysio consult
Zelf aan de slag met je klacht

Het effect van HelloFysio

Hellofysio helpt erin elke dag, de dag van de fysiotherapeut en de patiënt te maken. Dit blijkt ook maar uit de hoge tevredenheidsscore van 8,2, die de geholpen patiënten ons gegeven hebben. 

Uit een onderzoek naar HelloFysio door de Radbout Universiteit, is voortgekomen dat bij HelloFysio zowel de behandelgemiddelde als de kosten, lager zijn dan de controlegroep die een bezoek deed aan de reguliere fysiotherapeut.

Daarnaast zijn 21 succesvolle jaren op het gebied van bedrijfsfysiotherapie een indicator van de vakkundigheid van onze fysiotherapeuten. Daarom kunnen wij wel stellen dat wij ons succes aan hen te danken hebben.

Gezonde werkgewoontes

Corporate well-being platform
Voor vitaal hybride werkend Nederland

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules.
Ontvang het e-book