image/svg+xml

Ondernemers Reaal aan de slag met energiebalans

Rick van der Zwan - Marketing manager & Product owner
Energiebalans

Als medewerker wil je productief kunnen werken en een positieve werkbeleving ervaren. Het is daarin belangrijk om te presteren vanuit de juiste energiebalans. Alleen dan kan werkstress voorkomen worden. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. 

Reaal startte daarom per 1 oktober met een testpanel van HelloEnergy. In dit traject krijgen deelnemers op basis van een ‘energy check’ inzage in de persoonlijk energiebalans. 

Een integrale aanpak van burn-outs in 3 stappen

Ervaar jij ook dat stress en burn-outs groeiende problemen zijn in jouw organisatie? Download dan deze praktische handleiding voor HR-professionals.

<H2 style="color:#ffffff">Een integrale aanpak van burn-outs in 3 stappen</H2>

Begeleiding in energiebalans

Onder begeleiding van een energiecoach gaan deelnemers direct aan de slag. Verschillende onderdelen op het gebied van leefstijl, zoals voeding, bewegen, ontspanning, carrière en werk-privébalans, komen aan bod. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan mentale rust, focus, lichamelijke fitheid en emotionele stabiliteit. 

Als onderdeel van dit programma ontvangen alle deelnemers een Fitbit beweegmonitor. Deze monitor geeft dagelijks inzage in het aantal beweegminuten en verbande calorieën. Hierdoor kan progressie eenvoudig worden bijgehouden.

Meer dan alleen coaching

Een online zelfhulpmodule informeert medewerkers over alle aspecten van energiemanagement. Zo bieden de mobiele applicatie en het online platform betrouwbare informatie én oefeningen, zodat zij geheel zelfstandig aan de slag kunnen met de persoonlijke energiebalans. 

Komen ze er zelfstandig niet uit of is persoonlijke begeleiding gewenst? Een energiecoach staat altijd paraat voor een gesprek. Dit kan zowel online als face-to-face. 

Benieuwd wat HelloEnergy voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk dan onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Burn-out preventie - Een integrale aanpak van burn-outs in 3 stappen

Corporate well-being platform
Voor vitaal hybride werkend Nederland

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules.
Ontvang het e-book