image/svg+xml

Baas over eigen telefoon

Suzanna Ruff - Marketing assistent bij HC Health
Niet-vitale medewerker

Steeds meer mensen blijken enorm afhankelijk te zijn van hun smartphone, een telefoonverslaving ligt altijd op de loer. Maar wist je dat Nederland koploper in Europa is in het gebruik van mobiele telefoons? Dit blijkt uit onderzoek van TNS Nipo en het CBS. Het gebruik door Nederlanders ligt hoger dan in andere Europese landen. Maar dat is niet zo gek; uit een ander onderzoek van CBS blijkt dat wij niet zonder onze smartphone en social media kunnen.

7 Gezonde werkgewoontes die medewerkers laten schitteren

In dit gratis e-book voor HR-professionals vind je praktische tips over hoe medewerkers energieker, gelukkiger en productiever kunnen zijn in hun werk.

<H2 style="color:#ffffff">7 Gezonde werkgewoontes die medewerkers laten schitteren</H2>

Overprikkeling

Dit is er langzaam ingeslopen. We hebben er een gewoonte van gemaakt om even onze e-mail te checken ’s avond en te reageren op social media. Dit zorgt ervoor dat je hersenen altijd “aan staan” en dat kan weer leiden tot overprikkeling. Continue overprikkeling leidt tot stress. Op de lange termijn wordt het van kwaad tot erger: burn-out, RSI en soms zelfs maagproblemen.

Nieuwe gewoonte

Tijd om baas over je eigen telefoon te worden. HC Health heeft om die reden de gezonde werkgewoontes “baas over je eigen telefoon” bedacht. Medewerkers die deze gewoonte zich eigen hebben gemaakt, zijn productiever, duurzaam inzetbaar en vitaler.

Gezonde werkgewoonte - baas over je eigen telefoon

Corporate well-being platform
Voor vitaal hybride werkend Nederland

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules.
Ontvang het e-book