Maak kennis met jouw

fysiotherapeut

Over HelloFysio

Met 21 jaar ervaring biedt HelloFysio een effectieve wijze van fysiotherapie. Omdat we zowel online als fysiek contact kunnen houden met jou zijn we in staat om accuraat te monitoren, snel bij te sturen en over langere periodes advies te geven. Bijvoorbeeld eerst zorgen voor re-integratie en daarna zorgen dat je gezond blijft. Of preventief advies om klachten te voorkomen. Heb je lichte fysieke klachten? De kennisbank van HelloFysio bestaat uit informatie over 125 aandoeningen, de oorzaken, tips ter voorkoming en mogelijke oplossingen in de vorm van video’s met oefeningen om zelf aan je herstel te werken.  Blijven je klachten aanhouden? Afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever helpen onze fysiotherapeuten je op kantoor en/of via webcam, telefoon en internet. Of de afspraken voor jou worden vergoed is afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever. Bekijk de mogelijkheden en afspraken omtrent vergoedingen op de bedrijfspagina van jouw werkgever.

Hoe werkt fysiotherapie via telefoon/webcam?

Aan de hand van een intakegesprek met de fysiotherapeut wordt bepaald of we een traject voor jou starten of dat we genoodzaakt zijn om je door te verwijzen naar een fysiotherapiepraktijk voor een fysieke behandeling. Wanneer je een traject ingaat krijg je:

 • Behandeltraject met BIG geregistreerde, ervaren fysiotherapeut
 • Persoonlijke online omgeving waar je gerichte oefeningen, tips en adviezen krijgt
 • Alle oefeningen staan online op video

Resultaat

Patiënten die HelloFysio gebruiken zijn zeer tevreden (8.2). Zij herstellen goed en snel van hun klachten. Online fysiotherapie werkt. Dat is één van de conclusies uit het onderzoek (2013) van de Radboud Universiteit Nijmegen naar fysiotherapie op afstand. Andere bevindingen waren:

 • Klachten nemen significant af
 • 91% behaalt doelstelling
 • Sneller en effectief geholpen
 • Abel de Boer
  Abel de Boer

  ”Een goede behandeling vraagt om een individuele aanpak en een goede samenwerking. Graag ga ik samen op zoek de oorzaak van de klachten, zodat gekozen wordt voor een gerichte en effectieve aanpak. Mijn doel hierbij is een duurzaam behandelresultaat, waarbij de client de tools krijgt om zijn/haar eigen regie te voeren”

 • Azarja Geuze
  Azarja Geuze

  “Door middel van HelloFysio kan ik heel snel hulp bieden bij klachten waardoor klachten vaak vroegtijdig onder controle zijn. HelloFysio is makkelijk en snel. Het kan altijd en overal.”

 • Carlijne Balkema
  Carlijne Balkema

  ”Hoe beter we in ons vel zitten, hoe meer we te bieden hebben in ons dagelijks leven. Daarom haal ik veel voldoening uit samen onderzoeken wat je ‘beweegt’ en te kijken naar hoe je zo goed mogelijk kunt functioneren/revalideren op een manier die het beste past bij jou als persoon.”

 • Caroline Goossens
  Caroline Goossens

  “Fysieke klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Daarom kijk ik op een holistische manier naar een cliënt. Ik ga op zoek naar de oorzaak van de klacht en wil het herstel bevorderen middels gedragsverandering en adviezen.”

 • Matteo Taiana
  Matteo Taiana

  “Mijn patiënten opleiden om zich te leren kennen vanuit het perspectief van hun eigen lichaam, om hen te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren met lichamelijke beweging. Dit is wat fysiotherapie voor mij betekent en altijd zal betekenen.”

 • Michiel Harbers
  Michiel Harbers

  “Het leukste aan HelloFysio vind ik dat ik mensen kan activeren. HelloFysio biedt patiënten structuur, handvaten en een goede stok achter de deur.”

 • Milo Bulut
  Milo Bulut

  ”De anatomie, fysiologie en de psyché van het menselijk lichaam zit ontzettend mooi in elkaar. Helaas wordt het gros van de mensen vroeg of laat toch geconfronteerd met klachten. Ik hoop gedurende de onderzoeken, behandelingen en preventieve werkzaamheden een deel van mijn enthousiasme en passie voor het menselijk lichaam over te brengen op de cliënten die ik zie.”

 • Monique Bodd
  Monique Bodd
 • Rianne van Domburg
  Rianne van Domburg

  “Fysiotherapie in-company betekent voor mij: het bieden van een veelzijdigheid aan steun voor iedere medewerker (top tot down) in een bedrijf. Een luisterend oor, analyse/advies persoonlijk of op een afdeling, stimuleren van meer beweging op de werkdag of begeleiden bij herstel van pijn of stress.”

 • Rien Antonissen
  Rien Antonissen

  “Het geeft mij voldoening om mensen te behandelen en te adviseren bij klachten, maar ook hoe deze te voorkomen. Daarnaast verstrek ik informatie betreft: arbeidsgerelateerde aspecten, hoe voorkomt men (werk)stress, voldoende bewegen, gezonde voeding etc. Kortom een gezonde/vitale leefstijl! Met of zonder klachten, u bent altijd welkom!”

 • Roelof Meijer
  Roelof Meijer

  “Mijn doel als fysiotherapeut is om mijn cliënten zo snel mogelijk weer fit en vitaal te krijgen zodat ze hun ADL activiteiten weer met plezier kunnen uitvoeren.”