Maak kennis met jouw

fysiotherapeut

Over HelloFysio

Met 21 jaar ervaring biedt HelloFysio een effectieve wijze van fysiotherapie. Omdat we zowel online als fysiek contact kunnen houden met jou zijn we in staat om accuraat te monitoren, snel bij te sturen en over langere periodes advies te geven. Bijvoorbeeld eerst zorgen voor re-integratie en daarna zorgen dat je gezond blijft. Of preventief advies om klachten te voorkomen. Heb je lichte fysieke klachten? De kennisbank van HelloFysio bestaat uit informatie over 125 aandoeningen, de oorzaken, tips ter voorkoming en mogelijke oplossingen in de vorm van video’s met oefeningen om zelf aan je herstel te werken.  Blijven je klachten aanhouden? Afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever helpen onze fysiotherapeuten je op kantoor en/of via webcam, telefoon en internet. Of de afspraken voor jou worden vergoed is afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever. Bekijk de mogelijkheden en afspraken omtrent vergoedingen op de bedrijfspagina van jouw werkgever.

Hoe werkt fysiotherapie via telefoon/webcam?

Aan de hand van een intakegesprek met de fysiotherapeut wordt bepaald of we een traject voor jou starten of dat we genoodzaakt zijn om je door te verwijzen naar een fysiotherapiepraktijk voor een fysieke behandeling. Wanneer je een traject ingaat krijg je:

 • Behandeltraject met BIG geregistreerde, ervaren fysiotherapeut
 • Persoonlijke online omgeving waar je gerichte oefeningen, tips en adviezen krijgt
 • Alle oefeningen staan online op video

Resultaat

Patiënten die HelloFysio gebruiken zijn zeer tevreden (8.2). Zij herstellen goed en snel van hun klachten. Online fysiotherapie werkt. Dat is één van de conclusies uit het onderzoek (2013) van de Radboud Universiteit Nijmegen naar fysiotherapie op afstand. Andere bevindingen waren:

 • Klachten nemen significant af
 • 91% behaalt doelstelling
 • Sneller en effectief geholpen
 • Arno Tijssen
  Arno Tijssen

  ”Wanneer je niet goed weet waarom je last hebt van een blessure, is het lastig goede keuzes te maken ten behoeve van je herstel. Graag help ik mensen weer grip te krijgen op slepende klachten en toe te werken naar een spoedig en vóóral duurzaam herstel.”

   

   

   

   

   

 • Azarja Geuze
  Azarja Geuze

  “Door middel van HelloFysio kan ik heel snel hulp bieden bij klachten waardoor klachten vaak vroegtijdig onder controle zijn. HelloFysio is makkelijk en snel. Het kan altijd en overal.”

 • Carlijne Balkema
  Carlijne Balkema

  ”Ik haal veel voldoening uit samen onderzoeken wat je ‘beweegt’ en te kijken naar hoe je zo goed mogelijk kunt functioneren/revalideren op een manier die het beste past bij jou als persoon.”

 • Caroline Goossens
  Caroline Goossens

  “Ik kijk op een holistische manier naar een cliënt. Ik ga op zoek naar de oorzaak van de klacht en wil het herstel bevorderen middels gedragsverandering en adviezen.”

 • Frank Kooijman
  Frank Kooijman

  ”Door mijn eigen ervaring ben ik erg geïnteresseerd in de schouder, natuurlijk kun je ook voor alle andere klachten bij mij terecht en zal ik altijd op zoek gaan naar een passende en persoonlijke oplossing.”

   

   

   

   

   

 • Gijs Stegink
  Gijs Stegink

  ”Ken Uzelf! Dat is de basis van gezondheid en vitaliteit, maar ook een voorwaarde voor de best passende oplossing voor jouw klachten. Ik help je graag deze oplossing te vinden uitgaande van jouw mogelijkheden en jouw kracht.”

 • Michiel Harbers
  Michiel Harbers

  “Het leukste aan HelloFysio vind ik dat ik mensen kan activeren. HelloFysio biedt patiënten structuur, handvaten en een goede stok achter de deur.”

 • Milo Bulut
  Milo Bulut

  ”Ik hoop gedurende de onderzoeken, behandelingen en preventieve werkzaamheden een deel van mijn passie voor het menselijk lichaam over te brengen op de cliënten die ik zie.”

 • Mindy Greven
  Mindy Greven

  ”Een gezonde levensstijl is de sleutel tot een succesvol leven. Samen met een cliënt de oplossing vinden die bij hem/haar past om dit te bewerkstelligen geeft mij veel voldoening”

   

   

 • Natalie Lajqi
  Natalie Lajqi

  ”Mijn uitdaging is het uitzoeken van de exacte oorzaak van een klacht en mee te denken met een cliënt over hoe je deze klacht voortaan kan voorkomen. Preventief en curatief handelen maken het vak zo leuk!”

   

   

 • Rianne van Domburg
  Rianne van Domburg

  “Fysiotherapie betekent voor mij: het bieden van een veelzijdigheid aan steun voor iedere medewerker (top tot down) in een bedrijf. Een luisterend oor, persoonlijk advies of op een afdeling”

 • Roelof Meijer
  Roelof Meijer

  “Mijn doel als fysiotherapeut is om mijn cliënten zo snel mogelijk weer fit en vitaal te krijgen zodat ze hun ADL activiteiten weer met plezier kunnen uitvoeren.”