HelloFysio

Met 21 jaar ervaring biedt HelloFysio een effectieve wijze van fysiotherapie. Omdat we zowel online als fysiek contact met jou kunnen houden, zijn we in staat om accuraat te monitoren, snel bij te sturen en over langere periodes advies te geven.

Heb je lichte fysieke klachten? De zelf aan de slag module van HelloFysio bestaat uit informatie over ruim 120 aandoeningen. Je vind hier oorzaken, tips ter voorkoming en instructievideo’s waardoor jij zelfstandig kan werken aan herstel. Blijven je klachten aanhouden? Afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever staan onze fysiotherapeuten telefonisch, via de webcam of op kantoor voor je klaar. Of de afspraken voor jou worden vergoed is afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever.

Hoe werkt fysiotherapie op afstand?

Wanneer begeleiding gewenst is, staan onze gecertificeerde bedrijfsfysiotherapeuten paraat voor een intake op afstand. Dit kan zowel telefonisch als via de webcam plaatsvinden. Tijdens deze intake achterhalen we de oorzaak van jouw klacht en wordt er met behulp van een mobiele applicatie een persoonlijk plan opgesteld. Zo kan jij onder toeziend oog aan de slag met fysiek herstel.

Mogelijk biedt een online traject voor jouw klacht geen oplossing. In dit geval verwijzen wij jouw naar de fysiotherapeut voor een fysieke behandeling.

HC Health

HC Health is hèt full-service vitaliteitsbureau van werkend Nederland. Onze digitale stepped care dienstverlening ondersteunt tal van grote organisaties in Nederland in het effectief opzetten en uitvoeren van een vitaliteitsbeleid op maat. Dit beleid biedt doelgerichte oplossingen voor veel voorkomende vitaliteitsproblemen op verschillende niveaus, namelijk organisatie, leidinggevende en medewerker. Door de creatie van gezonde werkgewoontes dragen wij bij aan het terugdringen van ziekteverzuim en het vitaliseren van je medewerkers.

Goed om te weten

Ervaring

Wij maken al meer dan 21 jaar het verschil door een effectieve begeleiding van medewerkers van o.a. ABN AMRO, KLM, NN en CSU.

Onze aanpak

Inspirerend en persoonlijk. Bij ons kun je zowel zelfstandig als onder begeleiding van een fysiotherapeut aan de slag met jouw fysieke klacht.

Preventie

Het voorkomen van uitval is belangrijk, maar wij zijn er vooral om jouw te helpen in het creëren van een fysiek gezond lichaam.

Ons team