Thuis werken aan je gezondheid!

Heel Nederland werkt in verband met het Coronavirus voor een nog onbepaalde tijd vanuit huis. Een ingrijpende maatregel die gevolgen heeft voor jouw werkplek en gezondheid. Op deze pagina vind je daarom de belangrijkste informatie om gezond thuis te kunnen werken.

Een gezonde werkplek

Wil jij fysieke klachten voorkomen? Dan is het belangrijk dat je een gezonde  werkplek creëert. HelloWerkplek helpt je door middel van informatieve video’s bij het inrichten van een comfortabele werkplek en het aannemen van een gezonde werkhouding.

Kom je er zelf niet uit? Professionele werkplekadviseurs staan op korte termijn voor je klaar voor een online werkplekconsult!

Challenges voor meer geluk

Meer energie, geluk én een fit lichaam? Daag jezelf dan vandaag nog uit voor een van onze challenges!

Periodiek lanceren we nieuwe challenges. Houdt deze pagina dus goed in de gaten!

Werken is topsport

Ga jij ook op sommige momenten maar door en heb je het gevoel dat je af en toe echt even moet ademhalen? Je bent je er vast niet altijd van bewust, maar werken is topsport voor je brein.

Op deze pagina geven we je beste tips om effectief de dag door te komen!

Energie door bewegen

Dat lichaamsbeweging bijdraagt aan je gezondheid en weerstand weten we allemaal. Het is daarom belangrijk dat je in tijden van het coronavirus voldoende blijft bewegen. Zeker nu iedereen de meeste tijd in huis doorbrengt.

Op deze pagina leggen we uit hoe je gezond kunt blijven bewegen. We geven je een aantal workouts die je eenvoudig thuis kunt uitvoeren. En we staan stil bij de vraag hoe je het best kunt blijven sporten onder deze omstandigheden.

Effectief leren ontspannen

Ontspannen is noodzakelijk om optimaal te kunnen presteren, ook vanuit huis. Gun jezelf daarom periodes van rust na een activiteit. Werk en ontspanning zijn namelijk goed te combineren!

Voor de enthousiastelingen onder ons hebben we een lijst samengesteld van 6 effectieve ontspanningsoefeningen.

Je weerstand verhogen

Een goede weerstand helpt je om beter om te gaan met de consequenties van het Coronavirus. Daarnaast helpt het om een besmetting te voorkomen.

Op deze pagina vind je meer informatie over de factoren die van invloed zijn op je weerstand. Een goede nachtrust heeft daarin een belangrijk aandeel. Ook een gezond en gevarieerd dieet helpt bij het verhogen van je weerstand.

Thuiswerken met kinderen

Of het nu gaat om de zorg voor onze kinderen, ons werk of onze dagelijkse bezigheden, het moet allemaal vanuit huis. Deze situatie brengt veel uitdagingen met zich mee.

Deze situatie brengt veel uitdagingen met zich mee. Gelukkig kun je er met de onderstaande tips toch een productieve periode van maken.

HelloHabit+

Gezonde keuzes, simpel gemaakt

Ontvang iedere maandagochtend een informatieve video waarmee jij een gezondere leefstijl creëert.

3.159 aanmeldingen binnen 3 maanden!