Thuis werken aan je gezondheid!

Heel Nederland werkt in verband met het Coronavirus de komende weken vanuit huis. Een ingrijpende maatregel die gevolgen heeft voor jouw werkplek en gezondheid.

Op deze pagina vind je daarom de belangrijkste informatie om gezond thuis te kunnen werken.

Stressmanagement

Een gezonde werkplek

Werk jij in verband met het Coronavirus vanuit huis? Dan is het belangrijk dat je ook hier een gezonde werkhouding aanhoudt. HelloWerkplek helpt je bij het inrichten van een comfortabele werkplek en het aannemen van een gezonde werkhouding. Bezoek de site voor belangrijke informatie.

Kom je er zelf niet uit? Ervaren fysiotherapeuten staan voor je klaar voor een online werkplekconsult!

Bewegen geeft energie

Dat lichaamsbeweging bijdraagt aan je gezondheid en weerstand weten we allemaal. Het is daarom belangrijk dat je in tijden van het coronavirus voldoende blijft bewegen. Zeker nu iedereen de meeste tijd in huis doorbrengt. 

Op deze pagina leggen we uit hoe je gezond kunt blijven bewegen. We geven je een aantal workouts die je eenvoudig thuis kunt uitvoeren. En we staan stil bij de vraag hoe je het best kunt blijven sporten onder deze omstandigheden.

Effectief ontspannen, ook als je thuis werkt.

Ontspannen is noodzakelijk om optimaal te kunnen presteren, ook vanuit huis. Gun jezelf daarom periodes van rust na een activiteit. Werk en ontspanning zijn namelijk goed te combineren! 

Voor de enthousiastelingen onder ons hebben we een lijst samengesteld van 6 effectieve ontspanningsoefeningen.

Je weerstand verhogen

Een goede weerstand helpt je om beter om te gaan met de consequenties van het Coronavirus. Daarnaast helpt het om een besmetting te voorkomen. Op deze pagina vind je meer informatie over de factoren die van invloed zijn op je weerstand. Een goede nachtrust heeft daarin een belangrijk aandeel. Ook een gezond en gevarieerd dieet helpt bij het verhogen van je weerstand.

Win een Fitbit beweegmonitor!

Mentaal fit in tijden van Corona?

Meld je aan voor de 5 weken Mentaal Fit Challenge en ontvang informatie, oefeningen en tips waarmee je direct aan de slag kan!

Binnen 7 dagen
0
+
aanmeldingen
Binnen 7 dagen
0
+

aanmeldingen

Welke uitdaging ga jij aan?

Ga direct aan de slag met jouw gezondheid

Schrijf je in voor uiteenlopende challenges over diverse actuele onderwerpen! Keuze uit onder andere:

Preventief Medisch Onderzoek - Health Check

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?