HC Health vitalteitsmanagement

Internationale dag van de Fysiotherapeut

Gister, zondag 8 september, was het de internationale dag van de Fysiotherapeut. Op deze dag eren wij wereldwijd alle fysiotherapeuten, zij die ons beter maken, door hun harde werken en zwoegen aan de stoelmassages, voor het geduld dat zij opbrengen patiënten van beweegadvies te voorzien, voor persoonlijke onderzoeken wanneer wij een verkeerde houding, een blessure of pijn in gewrichten hebben.

Ook wij zijn ongelooflijk trots op onze fysiotherapeuten! Ze staan dag in dag uit klaar voor tientallen patiënten van onze grote klanten, denk aan o.a. ABN AMRO, Van Lanschot Kempen en meer. En wanneer een fysieke afspraak voor onze klanten niet goed uitkomt, kan er ook via onze app HelloFysio gecommuniceerd worden.

21 jaar succesvol operationeel

Een hoge tevredenheidsscore (NPS 65), een bewezen effectiviteit van onze HelloFysio app door de Radbout Universiteit en 21 jaar succesvol op het gebied van bedrijfsfysiotherapie, getuigen van de expertise en deskundigheid van onze fysiotherapeuten. Zonder hen zouden wij hier niet zijn.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk fysiotherapeuten zijn. Daarom wensen wij alle fysiotherapeuten op 8 september een fijne dag toe!

 

Stoelmassage fysiotherapie op locatie