Kenniscentrum Vitaliteit voor werkgevers en werknemers

Artikelen

Videos

E-books

Heel Nederland werkt in verband met het Coronavirus de komende weken vanuit huis. Een ingrijpende maatregel die gevolgen heeft voor jouw werkplek en gezondheid.
De Belastingdienst biedt de werkgever een aanvullend voordeel. Gemaakte kosten voor de inrichting van een thuiswerkplek van een werknemer kunnen vrijgesteld worden van belasting.

E-Books

Ebook | 7 gezonde werkgewoontes

Dit complete handboek over vitaliteit geeft je praktische tips over hoe jouw medewerkers energieker, gelukkiger en productiever kunnen zijn in hun werk.

Rogier
Rogier van Hoorn

Ebook | Strategisch vitaliteitsbeleid

Vitaliteit staat hoog op de agenda. Maar hoe ontwikkel je een modern vitaliteitsbeleid? In dit gratis e-book vind je een praktisch stappenplan én 13 concrete vitaliteitstrends.

Sander de Casparis
Sander de Casparis

Videos

Video – Vitaal worden, waar begin ik

Rogier van Hoorn vertelt hoe hij zijn dag gezond en vitaal begint met een van zijn gezonde (werk) gewoontes.

Video – De slaaptip voor een goede nachtrust

Misschien heb je wel eens moeite om in slaap te komen, bekijk hier hoe Rogier van Hoorn je herbij kan help met een paar nuttige tips.

Video – De gezonde werkgewoonte

Rogier van Hoorn vertelt hoe hij zijn dag gezond en vitaal begint met een van zijn gezonde (werk) gewoontes.

Meer Inhoudelijke artikelen

Werkplekadvies
Overschakelen naar: Workplace advice for desktop, laptop and tablet A comfortable workplace? With the following workplace advice for working with a desktop, laptop and
Werkplekadvies
Switch to: Werkplekadvies voor desktop, laptop en tablet Een comfortabele werkplek? Met onderstaand werkplekadvies voor werken op met een desktop, laptop en tablet helpen