image/svg+xml

HelloEnergy in de spotlight

Rick van der Zwan - Marketing manager & Product owner
Energiebalans

Begin oktober maakten we al bekend dat Reaal lijfwacht zou gaan starten met een pilot van vitaliteitscoaching trajecten van HelloEnergy. De aanleiding van deze pilot is een onderzoek waaruit naar voren kwam dat een derde van de zelfstandig ondernemers niet tevreden is met de persoonlijke leefstijl.

Een integrale aanpak van burn-outs in 3 stappen

Ervaar jij ook dat stress en burn-outs groeiende problemen zijn in jouw organisatie? Download dan deze praktische handleiding voor HR-professionals.

<H2 style="color:#ffffff">Een integrale aanpak van burn-outs in 3 stappen</H2>

Iedereen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal kwam in aanmerking voor een persoonlijke energiecheck, coaching en realtime monitoring door middel van een Fitbit bewegingsmonitor. 

Veel ondernemers interesse in pilot

Het programma bleef niet onopgemerkt: binnen een week hadden al meer dan honderd ondernemers zich ingeschreven. Ook diverse media pikten het nieuws op:

Proef Reaal AOV moet ondernemer energieker krijgen

Reaal AOV wil ondernemers helpen energieker te worden. Twintig ondernemers met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Reaal kunnen bij wijze van proef deelnemen aan het programma van de verzekeraar.

Lees het volledige artikel hier.

Reaal AOV lanceert pilot HelloEnergy voor ondernemers

Reaal AOV is een pilot gestart om de energiebalans van ondernemers te verbeteren. Uit een analyse* van Reaal AOV blijkt namelijk dat een derde van de zelfstandigen niet tevreden is met de eigen leefstijl en deze graag wil veranderen.

Lees het volledige artikel hier

Digitaal energy consult
Consullt op locatie

Reaal AOV start pilot met aanpak leefstijl van verzekerde ondernemers

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraars nemen steeds vaker een rol aan van coach of personal trainer. Eerder deze maand meldde A.S.R. dat het ging starten met het Vitality-programma, nu kondigt Reaal AOV aan dat het een pilot is gestart ‘om de energiebalans van ondernemers te verbeteren.

Lees het volledige artikel hier.

Energiecoach en Fitbit verbeteren energiebalans ondernemer

HelloEnergy is onderdeel van Reaal Lijfwacht, de preventieservice van Reaal AOV. Reaal Lijfwacht is er op gericht om klanten gezond en met plezier te laten werken en zo arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Hier sluit HelloEnergy perfect op aan.

Lees het volledige artikel hier.

Meer dan alleen coaching

HelloEnergy is meer dan alleen coaching. Een online zelfhulpmodule informeert deelnemers over alle aspecten van energiemanagement. Zo bieden de mobiele applicatie en het online platform betrouwbare informatie én oefeningen, zodat de deelnemers geheel zelfstandig aan de slag kunnen met de persoonlijke energiebalans. 

Komen ze er echter zelfstandig niet uit of is persoonlijke begeleiding gewenst? Een energiecoach staat altijd paraat voor een gesprek. Dit kan tevens online of face-to-face.

Burn-out preventie

Corporate well-being platform
Voor vitaal hybride werkend Nederland

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules.
Ontvang het e-book