Inspiratie

Blijf op de hoogte van onze artikelen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief

Hoe jij dit jaar wél je goede voornemens volhoudt

3 jan 2018

Geschreven door Timo Velzeboer

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Heb jij dit jaar ook een aantal goede voornemens opgesteld? Ik wel! Fascinerend vind ik het om te zien dat de meeste mensen (inclusief mijzelf) vol enthousiasme de eerste dagen aan de slag gaan met hun voornemens en deze na enkele weken al zien stranden. Hoe komt het toch dat goede voornemens zo moeilijk vol te houden zijn?

LEES MEER

Drie adviezen om de War for Talent te winnen

22 dec 2017

Geschreven door Puck de Wit

HC Health gelooft dat je een extra aantrekkelijke werkgever bent als je investeert in de vitaliteit van jouw medewerkers.  En zo dus makkelijker ICT talent kunt aantrekken. In dit blog vertelt vitaliteitsconsulent Puck hoe je met jouw bedrijf de ‘War for Talent’ kunt winnen.

LEES MEER

HC Health behaalt Zilveren Kruis certificaat

5 dec 2017

Geschreven door HC Health

Na maanden lange voorbereiding kunnen we vol trots zeggen dat we het Zilveren Kruis Beoordelingsrichtlijn (ZBR) certificaat behaald hebben. Op donderdag 30 november is het Zilveren Kruis akkoord gegaan met de  privacy voorwaarden van HC Health. Dit betekent dat we het  Zilveren Kuis Beoordelingsrichtlijn (ZBR) certificaat voor de komende drie jaar op zak hebben!

LEES MEER

Hoe zittende collega’s dagelijks gingen wandelen

28 nov 2017

Geschreven door Rogier van Hoorn

Al 20 jaar is ‘wandeloverleg’ met mijn businesspartner Sander een wekelijks terugkerende gewoonte. Het wandelen zorgt dat ik frisser in m’n hoofd word en het oplossen van problemen lijkt makkelijker. Vaak probeerde ik mijn collega’s te motiveren om dit voorbeeld te volgen. Want als het wandeloverleg voor mij en Sander werkt, zal het toch ook nuttig zijn voor mijn collega’s?

LEES MEER