Stoelmassage

Steeds meer medewerkers ervaren een hoge werkdruk en werken langdurig achter de computer. Stoelmassage van HC Health zorgt voor een moment van ontspanning zodat medewerkers met frisse energie weer verder kunnen werken. Daarom noemen wij onze stoelmassages ook wel een ‘renewal massage’. Daarnaast kunnen wekelijkse stoelmassages preventief worden ingezet om ziekteverzuim te verlagen. Vervelende fysieke klachten als KANS of rugklachten worden voorkomen doordat spieren vroegtijdig los worden gemaakt.

Bel mij terug

Interesse? Vul je gegevens hieronder in en we bellen je binnen 4 uur terug

De effecten van stoelmassage

HC Health Stoelmassage verhoogt bij jouw kantoormedewerkers de ervaren fitheid en tevredenheid. Stoelmassages leiden tot ontspanning, pijnvermindering en verschaffen extra energie. Met een onderscheidende aanpak en werkwijze levert HC Health Stoelmassage een bijdrage aan de productiviteit, tevredenheid van medewerkers en grip op verzuim. Tevens kan stoelmassage een belangrijk onderdeel zijn van het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket en corporate image.

Stoelmassage op de werkvloer

Doordat de massage op een speciale, comfortabele massagestoel worden gegeven en medewerkers de kleding aanhouden vinden onze stoelmassages veelal op de afdeling plaats. Hierdoor is er goed zicht op de werkzaamheden en wordt een intensieve stoelmassage op de werkplek gecombineerd met heldere en direct toepasbare adviezen. Een stoelmassage door één van onze professionals duurt 10-12 minuten. Gemiddeld worden 4 à 5 medewerkers per uur gemasseerd. De beste resultaten worden bereikt met een wekelijkse stoelmassage behandeling. Problemen kunnen zo vroegtijdig worden gesignaleerd en bij de bron worden aangepakt. Stijve en pijnlijke spieren worden direct los gemasseerd.

Stoelmassage op de werkvloer

Meer dan alleen een stoelmassage

Als HC Health kijken we naar the bigger picture. Onze stoelmasseurs kijken ook naar de werkhouding en werkplekinstelling. Een kleine aanpassing van de werkplek, de juiste voorlichting en/of oefeningen zijn vaak afdoende om verdere klachten of verzuim te voorkomen. De gekwalificeerde HC Health stoelmasseurs kijken dus met een brede blik naar het fysiek functioneren en attenderen uw medewerkers op gezond lichaamsgebruik. Indien nodig verwijzen zij door naar de bedrijfsarts of fysiotherapeut.

Meer weten over de mogelijkheden voor stoelmassage bij jouw organisatie? Eénmalig, periodiek of bijvoorbeeld tijdens een health week? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Interesse?


BEL MIJ TERUG

Gerelateerde blogs


Vitaliteitsmanagement ter voorkoming van fysieke klachten, zin of onzin?

In de jaren 90 hadden we vanwege de opkomende automatisering met een ware RSI hype te maken. Daarna is het stil geworden rondom RSI. De afgelopen jaren is de aandacht voor werkdruk en werkstress enorm toegenomen en je zou hierdoor kunnen denken dat houding- en bewegingsklachten niet of nauwelijks meer voorkomen. Is dat daadwerkelijk zo? Hebben medewerkers tegenwoordig geen fysieke klachten? Of lijkt het maar zo omdat er in de media alleen maar aandacht wordt gegeven aan werkstress?

Lees meer

Investeren in vitaliteit: kosten of baten?

In mijn werkzaamheden als vitaliteitsconsultant is één van de meest voorkomende vragen “wat leveren jullie diensten ons als organisatie eigenlijk op?”. Een standaard antwoord hiervoor bestaat niet. Tot op zekere hoogte is dit cijfermatig terug te koppelen, echter spelen er ook zaken die niet objectief meetbaar zijn. In dit blog geeft vitaliteitsconsultent Timo Velzeboer je inzicht in verzuimkosten en vertelt hij je meer over Return on Health.

Lees meer

Sneller herstel via bedrijfsfysiotherapie en e-health

Fysiotherapeuten zijn helaas geen wonderdokters. Door onze in-company ervaring zijn alle fysiotherapeuten van HC Health wel specialist in arbeidsgerelateerde klachten. We kennen de werkomstandigheden en mogelijkheden binnen het bedrijf goed. Dit alles neemt echter niet weg dat een spoedig en goed herstel ook vereist dat de medewerker/patiënt zelf aan de slag gaat. Actief aan de slag met oefeningen en adviezen die het herstel bevorderen. In de praktijk zien wij dat dit iets is waar veel patiënten de mist in gaan. Gisteren ontving ik van een medewerker van één van onze klanten een mooi verhaal.

Lees meer