Switch to:

Werkplekadvies voor desktop, laptop en tablet

Een comfortabele werkplek? Met onderstaand werkplekadvies voor werken op met een desktop, laptop en tablet helpen we je een heel eind op weg. 

Ontvang je toch nog graag professioneel advies? Maak dan een virtuele afspraak met een van onze ervaren fysiotherapeuten!

Werkplekonderzoek

Desktop werkplek

In deze video geven we je graag tips voor de juiste werkhouding voor een werkplek met desktop computer. We behandelen de instellingen van je bureaustoel, bureaublad en scherm.

Werken op een laptop

Met het nieuwe werken zien we dat steeds meer mensen vanuit huis op een laptop werken. Dit kan wel, maar veroorzaakt al snel fysieke klachten. 

Bestaat jouw werkplek uit een laptop? Bekijk dan snel deze video voor het instellen van jouw werkplek!

Werkplekadvies voor tablet

Veel medewerkers maken tegenwoordig gebruik van een Ipad. Een Ipad is geen vervanging van een computer, maar een aanvulling op de huidige communicatiemiddelen, zoals een telefoon of tablet.

In deze video geven we je graag wat tips voor het werken op een tablet!

Ontvang je graag professioneel werkplekadvies?

HelloFysio

Snel fit, zonder vervelende pijn

HelloEnergy

Energie in balans, ondanks de crisis

HelloThuiswerken

Webinars en live stream workouts

Ebook 7 Gezonde Werkgewoontes

Werk gezond thuis en versterk je weerstand!

Download het e-book 7 gezonde werkgewoontes!

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?