HC Health blikt terug op een succesvol jaar

Samen met een team van 85 professionals werkten we in 2023 aan de gezondheid van 247.632 Nederlandse medewerkers. Hieronder blikken we terug op de top 10 highlights van het afgelopen jaar.

HC Health 25 jaar!

Al 25 jaar werken we met ons toegewijde team aan onze missie werkend Nederland vitaler te maken. En om deze mijlpaal te vieren, hebben we afgelopen zomer genoten van een fantastisch strandfeest met onze medewerkers, klanten, vrienden en familie.

Benieuwd hoe die dag eruit zag? Bekijk deze video!

<h2>HC Health 25 jaar!</h2>

Ontwikkelingen van het well-being platform

Ook dit jaar hebben we weer hard gewerkt aan HelloYou; hét well-being platform voor vitale medewerkers. Door nieuwe ontwikkelingen kunnen gebruikers nu nóg eenvoudiger en beter werken aan hun vitaliteit.

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer!

<h2>Ontwikkelingen van het well-being platform</h2>

Health Tribe events

Het afgelopen jaar hebben we ons ingezet om HR-professionals in verbinding te brengen met elkaar en ervaringen, kennis en best practices vanuit het werkveld met elkaar te delen. Hoe we dat doen? Met onze Health Tribe events. Dit jaar hebben we twee geslaagde events gehad met twee topsprekers: hoogleraar vitaliteit Tinka van Vuuren en klinisch neuropsycholoog Erik Matser.

<h2>Health Tribe events</h2>

12 succesvolle HelloLive webinars

Elke maand faciliteert HelloLive een uniek en inspirerend webinar over uiteenlopende onderwerpen. Relevante sprekers zoals Merijn van der Laar, Roel Hermans, Remy Bonjasky en Christiaan Vinkers zijn aan het woord geweest over onderwerpen als slaap, beweging, voeding, stress en veerkracht. Het resultaat? 12 geslaagde, unieke en inspirerende webinars die gemiddeld zijn beoordeeld met een 8.9.

<h2>12 succesvolle HelloLive webinars</h2>

Virtual Reality Experience

Afgelopen jaar hebben we 1215 medewerkers geïnspireerd door middel van 135 Virtual Reality Stressmanagement Experience-sessies. Hiermee hebben we een innovatieve benadering geïntroduceerd voor stressmanagement. Door de interactieve VR-spelvormen leren de medewerkers van onze klanten hun stressniveau te gebruiken én stress in hun voordeel te laten werken.

<h2>Virtual Reality Experience</h2>

Impact op gedrag

Met de diensten van HelloYou maken wij impact op de medewerkers van onze klanten. Zo brengen wij stapje voor stapje werkend Nederland naar een hoger gezondheidsniveau. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Ruim 40.176 gedragsveranderingen gerealiseerd;
 • Onze diensten zorgen in 82% van de gevallen tot een duurzame verandering in gedrag;
 • 55.844 boekingen voor ontspannings- en beweeglessen.
 • <h2>Impact op gedrag</h2>

  Vitaliteitstrends 2024

  De snelle opmars van gezondheid als strategisch thema zorgt dat het werkveld constant in verandering is. Daarom hebben wij ons e-book ‘Vitaliteitsbeleid in 3 stappen’ verrijkt met de 13 meest relevante trends op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

  <h2>Vitaliteitstrends 2024</h2>

  Lancering nieuwe well-being journeys

  Om nog beter in te spelen op de behoefte van de medewerkers van onze klanten hebben wij het afgelopen jaar drie nieuwe well-being journeys gelanceerd. Deze online leerprogramma’s faciliteren medewerkers in het realiseren van langdurige gedragsverandering op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

  Nieuwsgierig? Bekijk de trailer!

  <h2>Lancering nieuwe well-being journeys</h2>

  Onze nieuwste e-books

  In het afgelopen jaar hebben we twee nieuwe e-books ontwikkeld: 'Mentaal veerkrachtige medewerkers' en 'Meer bewegen, minder zitten'. Deze e-books bieden waardevolle inzichten voor HR-professionals voor het creëren van een gezonde, productieve, en veerkrachtige werkomgeving.

  <h2>Onze nieuwste e-books</h2>

  Succesvolle hercertificering ISO & NEN

  Ook dit jaar is HC Health opnieuw ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd! Dat betekent dat wij met deze certificaten voldoen aan de hoogste nationale en internationale standaarden rondom informatiebeveiliging in de zorg.

  <h2>Succesvolle hercertificering ISO & NEN</h2>

  Samen op weg naar succes

  Ons platform maakt jouw well-being oplossing slim, leuk en makkelijk te implementeren

  <strong>Maatwerk & advies</strong>

  Maatwerk & advies

  Oplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van jouw organisatie, waarbij ons team advies combineert met volledige ontzorging

  <strong>Voorop in activatie</strong>

  Voorop in activatie

  Innovatieve, data-gedreven en gepersonaliseerde methoden, die worden omarmd door medewerkers voor voortdurende verbetering

  <strong>Gedragsverandering</strong>

  Gedragsverandering

  Wetenschappelijk bewezen methodes vormen een stevig fundament voor duurzame gedragsverandering en organisatorisch succes

  Hulp nodig?

  Complexe vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn voor HC Health dagelijkse kost. We zijn benieuwd naar de uitdagingen van jouw organisatie en komen graag met je in contact.
  Neem vrijblijvend contact op